csendember

csendember

Isten bujdosik bennünk

2023. április 12. - Dr. Fekete Ágnes

A tapasztalat, a személyesség az, ami a sejtjeinkbe történik, az tud igazán megváltoztatni A felettünk történt csodás pillanatok alatt elfelejtjük, de a sejtjeink emlékeznek. 

Minden pénzét az orvosokra költi, hogy meggyógyuljon. Lehet azt mondani, hogy ez egy önző dolog. De miért ne akarná az Isten, hogy az ember meggyógyuljon. Jézus azonnal megérzi a hitet. Az odafordulást. Aki mélyen, hittel keresi, valahogy mozgásba hozza őt. Olyan, mintha Jézusból egy darab felébredne bennünk. 

Valahogy pont azt a hullámhosszt megtalálja, ami ő maga, és tud rá rezonálni.

Jézus hatalmas örvényben van, de ez a két vágy megérzi egymást.

Az ember vágyik Jézusra, Jézus vágyik az emberre.

Ez az a búvó patak, ami egy adott ponton előjön.

Az apa mozgásba hozza Jézust, de amikor a szolga megérkezik a rossz hírrel, mintha az apa is lebénult volna. De mivel megtörtént az a találkozás, a két rezgés együtt volt, akkor már mindegy, hogy mi történik, Jézus megy az eredeti vágy után...

A bejegyzés trackback címe:

https://csendember.blog.hu/api/trackback/id/tr2016421028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása